Saturday, 10 December 2011

Jalan-Jalan Cari Makan :)

~SALAM SAYANG~


“Gendang gendut tali kecapi kenyang perot senang hati” HEHEHE al maklum larhh br blk dr makan2 memey kenyang perot td ssh aty skrg da oke HAHAHA  aku mmg suka makan2 ala-ala JALAN-JALAN CARI MAKAN gitu..  tp lau aku mkn mesti x abes HEHEHE bkn suka mmbazir tp tong perot aku xbesar sgt nk isi sampai abes tp xpe slalu ada org yg tolong abeskan HIHIHI sape lg kalau abg aku yg sorg tu bdn je kecik tp perot besar... untung bwk abg aku... J


drp bosan xde bt pape kat umah tu best gak mlm2 kuar cuci mata HIHI anyway tmpt aku g nie xla jauh tmpt dia kat Shah Alam xjauh bg aku la sbb aku stay at Subang Jaya HIHI.. Lau tnya bdk2 UiTM Shah Alam mst diorg tau tmp nie sbb dkat gile ngan kolej diorg.. td g pn mmg bersepah la bdk2 UiTM bkn apa makan pn murah kat sini.. tmp nie pn penah msk rancangan JALAN2 CARI MAKAN xcaye try la godek2 kat google mst jmp HIHI.. mls cite byk korang lyn la pic nih HIHIHI :)




Haaaaa nie dia Mee Goreng Sotong Powerrrrr! lau nk tau sedap ke x mai la cuba HIHI



Tuuu dia! tggi cam gunung ABC dia xkan tgk ja mai la cuba HIHI



bby pn nk jugak.. HEHE xpadan ngan kecik nk mkn ABC


Arhhhhh biasa la kan bila da kenyang mst mata pn da ngantok, bila mata suda ngantok ape lg mau tido lahhh HEHE gud nite guys esk nk jalan2 cr mkn ag... ermmmmm tp kat mn ekkk mybe dirumah HAHA just wait n see HIHI :) 

Tata nite guys..

luv u all

Muuuah!!!

:)

6 comments:

bintan aditama said...

follow back my blog.. www.jancoks.tk
thanks.. :)

[PCL] said...

salam singgah berbalas..tq.

kalau selalu cmtu ..emm gumoks la abg awak tak lama lg...tp xpe yg penting org akan ckp isteri pandai jaga makan suami ..haha., hidup ceria sentiasa bahagia.

♥♥...P3JOL...♥♥ said...

chantek blOg... :)

VespaMerah said...

follow me back :)

Che' Nurul said...

[PCl] sy blm kawen HEHEHE :)

Shafeqkha Lee said...

cantik blog...:)